2017-10-18
Wadköpingsloppet 2018

Vi kommer inte ifrån att höstmörkret nu blir allt påtagligare för varje dag som går - MEN, det innebär ju även att skidsäsongen är i intågande!

Som sig bör innehåller kommande säsong ytterligare en upplaga av vårat klassiska långlopp Wadköpingsloppet. Arrangemanget är utan tvekan föreningens största och inte att förglömma, den viktigaste intäktskällan för vår verksamhet.

2018 avgörs tävlingen söndag 4 feb och återigen är det en deltävling i den inhemska långloppscupen Skistart.com ski challenge.

Sedan fjolåret har vi tappat lite manskap i organisationskommittén och det finns nu behov av att ett par medlemmar kan komplettera denna arbetsgrupp.

Det finns dels roller där uppgifter kan lösas med framförhållning, men även uppdrag mer koncentrerade till tävlingshelgen.

Givetvis innebär det att avsätta lite tid - men samtidigt ett roligt samarbete med klubbkamrater!

Kontakta Jakob Wallenhammar enligt nedan för mer info.


Ps. Det är tillsammans vi ser till att sätta Karlslund på kartan genom att fortsätta arrangera ett av landets bästa långlopp!


//Jakob Wallenhammar
Tävlingsledare Wadköpingsloppet

tel: 073-692 57 14
e-mail; jakobwallenhammar@outlook.com



Skrivet av: Jakob Wallenhammar


Kommentarer Nyheten är för gammal för att kommenteras.

Skrivet av: Nils-Olov Åsman Inlagt: 2017-11-04 kl 22:05
1968 startade Wadköpingsloppet vid Strandstugan i Nora och vi åkte över Nora sjön och gick iland på andra sidan för att fortsätta mot Pershyttan, Närkes Kil och via Karlslundsåsen komma till Risberska skolan. Alltså 50 år har gått sedan 1968. Det bör väl firas? Min planering är att åka Wadköpingsloppet 4 feb 2017

Skrivet av: bagarn Inlagt: 2017-10-25 kl 00:14
2 priser finna att hämta på bageriet från 0800




[Tillbaka]