2007-02-11
Orsa Ski Marathon & Engelbrektsloppet

Orsa Ski Marathon avgjordes i dag under fina förhållanden i Grönklitt. Banan var 42 km och vann H21 gjorde Dalkens träningskompis Daniel Tynell på tiden 1.53 före Erik Eriksson. I damklassen vann Elin Ek på tiden 2.06.

Karlslunds Erik Malm slutade på 68:e plats endast 30 minuter efter segraren i H21. Magnus Andersson kom på 108:e plats.

I H40 placerade sig Jim (Jimpa) Sohlman sekunden före Lars-Erik Persson på 18:e respektive 19:e plats på tiden 2.34. Örjan Brännström kom på 26 plats på 2.43.

Brännström rapporterar via mobil att Karlslundsåkarna är nöjda överlag med sina insatser, med visst undantag av den egna prestationen.

Patrick Hansson valde i stället att tävla i Engelbrektsloppet, Norberg. Segraren Oskar Svärd hade tiden 2.44 och Hansson slutade på fina 3.11.