Wadköpingsloppet 2004

Några bilder från årets tävling som genomfördes med perfekta förutsättningar mellan Digerberget och Ånnaboda i februari.

Fotograf: Johan Ericsson

Kranskullan Ida Ericsson på plats
Publiken väntar spänt på segraren i det 22:a Wadköpingsloppet. 650 åkare åkte loppet.
Fredrik Persson vinner Wadköpingsloppet, med solen strålande i ryggen, förstapriset på 3000 kr och 200 Madshuscuppoäng
Ida och Freddan solar sig i fotoglansen.
Ånnaboda skidstadion
Tävlingens andrapristagare, Petter Myhlback, Falun-Borlänge SK, intervjuas av speakern Sture Wååg.
Magnus Hedlund, Granbergsdals IF, segrare i Wadköpingsloppet 2001, kom på 5:e plats i årets lopp.
Mats Carlberg blev bäste Karlslundsåkare - 8:e plats.
Mattis Naess blev bäste normann - 9:a.
Kristoffer Ingeby, Karlslunds IF, blev 15:e man.
Mårten Frendelius, Karlslunds IF, glider in till 16:e plats.
Daniel Cornelius (4:e plats), Ragunda IF, intervjuas i speakertribunen.
Bjarne Thysell (18:e) och Ulf Johansson (13:e), båda Ärla IF, pustar ut.
Mattias Kullberg, duktig junior från Garphyttans IF, mycket trött, men nöjd efter sitt längsta lopp i karriären.
Bjarne Andersson, IF Start
Kristoffer Elo, Karlslunds IF, vägrade ta stryk av klubbens juniorstjärna..
Henrik Andersson, Kilsmo IK, på pallen för några år sedan, 33:a i år, men riktigt nöjd.
Frank Kiereck, Karlslunds IF, kämpade bra och tog helt slut
Susanne Hedlund, Granbergsdals IF, vann damklassen i årets Wadköpingslopp med tiden 2 timmar 28 minuter och 14 sekunder.
Susanne (stående) och Frank (i nederkant) vilar efter målgång..
Mattias Kullberg rastar upp sig.
Johan Haglund, Avos IF
nr 381 Lasse Jonhed, KFUM Örebro
nr 408 Magnus Nilsson alias Marathonmannen, Karlslunds IF
Rasmus Kristensen, Garphyttans IF åkte stabilt och snabbt och var nöjd med dagen.
nnr 362 Tomas Ekström, KFUM Örebro orientering, tävlingsledare för KFUM Multisport senare i år och nr 64 Sven Olsson, Karlslunds IF, som fullföljt alla 22 Wadköpingslopp.
nr 312 Stig Israelsson, Kilsmo IK
nr 66 Mats Jansson, Näshulta GoIF
Damernas tre bästa. Susanne Hedlund (1:a), Maria Wallström (3:a) och Anna Eriksson (2:a).
Gott om publik (som vanligt) på prisutdelningen.
Linn Axelsson, Karlslunds IF, hälsade på hemma och passade då på att åka skidor. Det gav 5:e plats och ett nytt våffeljärn. Grattis!
Fredrik Persson, 3000 kr rikare
Petter, Fredrik och en avundsjuk föreningssekreterare..
Fredrik har tappat någon. Petter hjälper till att leta. 3:an i tävlingen Peo Svahn betraktar duon.